RSS Feeds

luni, 5 iulie 2010

Sotia lui Cheloo, dependenta de heroina

Daniela, sotia rapper-ului Cheloo, a ajuns sa cantareasca doar 35 de kg din cauza consumului de droguri, scrie cancan.ro.

Pana nu demult, va spuneam ca cei doi parteneri au fost amendati de politie dupa ce si-au alarmat vecinii cu o cearta foarte violenta. Acum mariajul acestora se afla pe marginea prapastiei, aparent din pricina problemelor aduse de stupefiante.

Sotia membrului trupei Parazitii se afla internata la Spitalul Floreasca de cateva zile, unde urmeaza o cura de dezintoxicare din pricina dependentei de heroina

Surse din interiorul spitalului au declarat pentru ziarul Cancan ca femeia cantarea doar 35 de kilograme in momentul spitalizarii, iar starea ei de sanatate este una extrem de precara.

Mai grav decat pericolul pericolul unui divort este faptul ca Daniela si Cheloo au impreuna un baietel de un an si cinci luni, care trebuie sa creasca in conditii normale.

Tot potrivit tabloidului, acum cateva zile, in urma unui scandal puternic, hip-hop-erul a plecat de-acasa, iar sotia lui a depus o plangere la sectia de politie pentru abandon familial.

Cheloo s-a intors in cele din urma la domiciliu si a convins-o pe Daniela sa ceara ajutor specializat.
Sursa: Cancan