RSS Feeds

luni, 5 aprilie 2010

Becali si-a "premiat" fostii colegi de celula

Site-ul Ziare.com noteaza : "Patronul Stelei, Gigi Becali, spune ca a trimis bani detinutilor cu care a stat in inchisoare, pentru ca este un om sentimental si religios.
Asadar, Becali a spus la Antena 3 ca unuia dintre colegii de puscarie i-a trimis 2.000 de euro prin sora acestuia, iar altuia 3.000 de euro. Mai mult, el a declarat ca le-a trimis detinutilor si o cutie cu tricouri de la Steaua"

-Oare cine l-o crede ca le-a trimis bani ca "este un om sentimental si religios"? Salariile la Steaua sunt blocate, prime de paste nu, doar pretentii la titlu. Cred ca primul lucru care l-a auzit Becali de la detinuti a fost ceva de genu:"Banii, Steaua sau miorita?".


"Gigi Becali a adaugat ca, in inchisoare, s-a simtit mult mai aproape de Dumnezeu, care l-a trimis acolo "ca sa-l faca mai curat".

Becali mai spune ca stie ca darul pe care il face este dar adus lui Hristos, iar banii pe care ii ofera vin tot de la Dumnezeu.
"Eu sunt constient ca nu dau la un om, eu dau la Hristos", a conchis Gigi Becali"."

-Dumnezeu te-a trimis acolo ca meriti ma, sa vezi unde o sa ajungi daca o mai tii asa, sa-i zici merci ca te avertizeaza si nu te executa din prima. Gigi mai spune ca banii sunt pentru Hristos, frumoasa comparatie domnule Becali, l-ai facut pe Iisus Hristos puscarias.